Best 3 in 1 MagSafe Charger with 15W fast charging

Az iOS 18 frissítés utáni lassú és késleltetett iPhone általában átmeneti, és néhány alapvető hibaelhárítással megoldható. A fent vázolt lépések követésével visszaállíthatja eszköze teljesítményét, és élvezheti az iOS 18 által kínált új funkciókat. Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával további segítségért.

kettős vezeték nélküli töltő

Miért olyan lassú az iPhone-om az iOS 18 frissítése után?

Az iOS 18 béta frissítés letöltése és telepítése után észreveheti, hogy az iPhone lassan fut. Az iPhone lemaradási problémájának néhány gyakori oka van:

  1. Háttérfolyamatok 🛠️: iPhone-unk a fájlok és alkalmazások újraindexelésével van elfoglalva a frissítés után.
  2. Kevés tárhely 📦: Ha nincs elég szabad hely az eszközön, az lelassulhat.
  3. Elavult alkalmazások 🕒:Az iOS 18-ra nem optimalizált alkalmazások rosszul futhatnak.
  4. Akkumulátor állapota 🔋: A régebbi akkumulátorok teljesítménykezelési funkciókat indíthatnak el, amelyek lelassítják iPhone készülékét.
  5. iOS 18 hibák 🐞:Az új szoftverek olyan hibákat tartalmazhatnak, amelyek befolyásolják a teljesítményt.
  6. Túl sok háttéralkalmazás 📱:A háttérben futó több alkalmazás erőforrásokat fogyaszthat.
  7. Hálózati problémák 🌐: A gyenge csatlakozás miatt az iPhone lomhának tűnhet.
  8. Túlmelegedés 🔥:A magas hőmérséklet hatására az iPhone lefojthatja a teljesítményét.
  9. Túl sok widget 📊:A túl sok widget, amely frissíti az adatokat, lelassíthatja az eszközt.
  10. Régi beállítások ütközése ⚙️: Előfordulhat, hogy a korábbi beállítások nem működnek megfelelően iOS rendszeren 

 

Hogyan lehet kijavítani a lassú / lemaradó iPhone-t az iOS 18 frissítése után?

Függetlenül attól, hogy iPhone-ja lassú, lefagy, lomha, vagy véletlenszerű hibákat, frissítési problémákat tapasztal, próbálja ki az alábbi megoldásokat:

  • Hagyja, hogy a háttérfolyamatok befejeződjenek ⏳: Adjon egy kis időt iPhone-jának a háttérfeladatok elvégzésére. Indítsa újra az eszközt a rendszer frissítéséhez.
  • Tárhely felszabadítása 🗑️:Lépjen a Beállítások > Általános > iPhone tárhely menüpontra. A hely felszabadításához törölje a nem használt alkalmazásokat, nagy fájlokat és régi fényképeket.
  • Az összes alkalmazás frissítése 🔄: Nyissa meg az App Store-t, és koppintson profilikonjára. Válassza az Összes frissítése lehetőséget az alkalmazások legújabb verzióinak letöltéséhez.
  • Indítsa újra az iPhone-t  🔄; Válassza a Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes beállítás visszaállítása menüpontot a lehetséges ütközések kijavításához az adatok elvesztése nélkül.
  • Háttéralkalmazások bezárása 🚪:Csúsztassa felfelé az ujját alulról, és zárja be a szükségtelen alkalmazásokat úgy, hogy elcsúsztatja őket.
  • Hálózati beállítások visszaállítása 🌐:A csatlakozási problémák megoldásához lépjen a Beállítások > Általános > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása menüpontba.
  • Hűtse le iPhone-ját ❄️: Kerülje az iPhone forró környezetben való használatát. Ha túlmelegszik, hagyja természetes módon kihűlni.
  • Felesleges widgetek eltávolítása 📉:Csúsztassa ujját a widget képernyőjére, görgessen le, és koppintson a Szerkesztés elemre a felesleges elemek eltávolításához.

 

Tippek: Hogyan gyorsíthatom fel a szoftverfrissítést iPhone-on?

  1. Használjon gyors és stabil Wi-Fi kapcsolatot 📶: A frissítés gyorsabb letöltéséhez győződjön meg róla, hogy megbízható Wi-Fi hálózathoz csatlakozik.

  2. Tárhely felszabadítása 🗑️: Győződjön meg arról, hogy elegendő tárhely áll rendelkezésére a frissítéshez. A szükségtelen fájlok törléséhez lépjen a Beállítások > Általános > iPhone tárhely menüpontra.

  3. Indítsa újra az iPhone-t 🔄: Az eszköz újraindítása törölheti az ideiglenes fájlokat és frissítheti a rendszert, ami felgyorsíthatja a frissítési folyamatot.

  4. Frissítés csúcsidőn kívül 🕒: Próbáljon csúcsidőn kívül frissíteni, amikor valószínűleg kevesebben töltik le a frissítést, ami néha felgyorsíthatja a folyamatot.

📝  Következtetés

Bár bosszantó lehet az iPhone iOS 18-ra való frissítése után tapasztalható lassulás, számos lépést megtehet a probléma megoldására. 🎉 Oszd meg ezt a blogot és használd az APPLE kódot, hogy most 20% kedvezményt kapj   !  🎉

 

Még mindig csalódott az iPhone 16 Pro Max lassú töltési sebessége miatt?

ZEERA Qi2 MagSafe Charger

ZEERA MagTri Qi2 MagSafe Charger

The Premium 3-in-1 Portable Travel Charger with 15W Wireless Output

Shop Now

 

Ismerkedjen meg a ZEERA MagTri MagSafe töltővel, amely  hivatalosan is tanúsított Qi2- vel rendelkezik, és nagy teljesítményű , 15 W-os gyorstöltést , a szabványos vezeték nélküli töltők 2-szeres sebességét biztosítja . Mondjon búcsút a lassú töltés okozta csalódásoknak – ez a töltő biztosítja, hogy eszközei gyorsan és hatékonyan bekapcsolódjanak az iPhone 16 Pro Max számára.

 

Kompatibilis a telefonom a Qi2 vezeték nélküli töltéssel?

Itt található a Qi2-t támogató eszközök teljes listája.

  • iPhone 16 , iPhone 16  Pro , iPhone 16  Plus , iPhone 16  Pro Max

  • iPhone 15 , iPhone 15  Pro , iPhone 15  Plus , iPhone 15  Pro Max

  • iPhone 14 , iPhone 14  Pro , iPhone 14  Plus , iPhone 14  Pro Max

  • iPhone 13 , iPhone 13  mini , iPhone 13  Pro , iPhone 13  Pro Max

  • iPhone 12 , iPhone 12  mini , iPhone 12  Pro , iPhone 12  Pro Max 

Mágneses vezeték nélküli töltés
Qi2 vezeték nélküli töltők
3 az 1-ben vezeték nélküli töltő

Leave a comment