ZEERA MagTri Qi2 MagSafe töltő

 

Ha fontolóra veszi, hogy frissítse-e az iPhone 16 Pro-ra az iPhone 15 Pro-ról, elengedhetetlen, hogy értékelje a két modell közötti fő különbségeket. Egyre nagyobb az izgalom, ahogy közeledünk az iPhone 16 2024-es bemutató eseményéhez! Az iPhone 16 Pro megjelenésének dátuma a sarkon, pletykák kavarognak a funkcióiról és frissítéseiről.

Ez az összehasonlítás segít meghatározni, hogy a legújabb iPhone elegendő fejlesztést kínál-e ahhoz, hogy indokolja a frissítést.

iPhone 15 Pro vs iPhone 16 Pro: A legújabb pletykák és frissítések összehasonlítása

1, Processzor  és  teljesítmény

 Megjegyzés :

  • Az iPhone 15 Pro A17 Pro processzorral rendelkezik, amely a Geekbench 6 referenciaértékei szerint robusztus teljesítményt nyújt.
  • Az iPhone 16 Pro várhatóan A18 Pro processzorral lesz felszerelve, ami jelentős javulást mutat az egymagos teljesítmény terén, bár többmagos teljesítménye még mindig elmaradhat néhány Android zászlóshajó chipétől (például a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4).

 

2, fényképezőgép

Megjegyzés :

  • Az iPhone 15 Pro kamerarendszere már most félelmetes, többféle fényképezési módot és funkciót támogat.
  • Az iPhone 16 Pro az előrejelzések szerint továbbfejleszti a kamerarendszerét, de konkrét részleteket, mint például az érzékelő típusa és a rekesznyílás mérete, a hivatalos bejelentés fogja nyilvánosságra hozni.

 

3, kijelző

Megjegyzés :

  • Az iPhone 15 Pro kiváló kijelzővel büszkélkedhet, magas frissítési gyakorisággal és különféle megjelenítési technológiákkal.
  • Az iPhone 16 Pro várhatóan megnöveli a képernyő méretét, és potenciálisan új megjelenítési technológiákat és frissítési gyakoriság-beállításokat alkalmaz a még jobb vizuális élmény érdekében. Ezek azonban jelenleg várható értékek, a konkrét részleteket hivatalosan is bejelentik.
    ZEERA SuVolt Gen5 Qi2 Car Charger

    ZEERA SuVolt Gen5 Qi2 Car Charger

    The Best Active Cooling MagSafe Charger with 15W Wireless Output

    Shop Now

    A legjobb megvásárolható MagSafe tartozékok: 

    Oszd meg ezt a bogot

    Megéri frissíteni az iPhone 16 Pro-ra? Ha hasznosnak találta ezt az összehasonlítást, kérjük, ossza meg ezt a blogot, hogy segítsen másoknak a megalapozott döntés meghozatalában. Reméljük, hogy ez az útmutató segít kiválasztani az igényeinek megfelelő iPhone-t!

    Korlátozott idejű kedvezményünkből 20% kedvezmény !  🎉 Használja az APPLE kedvezménykódot a pénztárnál, és élvezze  a lenyűgöző megtakarításokat . Kattintson az alábbi linkre, hogy megtalálja és megvásárolja a tökéletes terméket az Ön számára.

    Deja un comentario