MagSafe Charger with 15w fast charging

iPhone 16'nın 2024'te Çıkmasına Yaklaşık Bir Ay Kaldı! 😍Geri sayım başladı! iPhone 16 Pro Max ve iOS 18 betanın merakla beklenen sürümüne yalnızca bir ay kaldı.

 

iPhone 16 Pil Söylentileri: Şu ana Kadar Ne Biliyoruz? 

iPhone'un çıkış tarihi yaklaştıkça dedikodular da dönüyor. Daha şık bir tasarımdan daha iyi bir kameraya kadar iPhone 16 serisi bir başyapıt olacağa benziyor. Ancak bir söylenti herkesi özellikle heyecanlandırdı: iPhone 16'nın pil ve şarj özelliklerinin önemli bir ilerleme kaydetmesi bekleniyor. Cihazınızı her zamankinden daha güvenilir hale getiren daha uzun pil ömrü ve daha hızlı şarj hızlarını hayal edin!

 

iPhone 16 Pil Ömrü VS. iPhone 15 Pil Ömrü🔍

iPhone 16 Pro Max VS. iPhone 15 Pro Max

 

iPhone 16 Pro Max'e hazırlanırken doğru MagSafe Aksesuarlarına sahip olduğunuzdan emin olmak çok önemlidir. ZEERA MagTri, en son teknolojiye ayak uyduracak şekilde tasarlanmış olup hem verimli hem de kullanışlı, kusursuz bir kablosuz şarj deneyimi sunar.

ZEERA Qi2 MagSafe Charger

ZEERA MagTri Qi2 MagSafe Charger

The Premium 3-in-1 Portable Travel Charger with 15W Wireless Output

Shop Now

 

iPhone 16 Pro Max cihazınız için ZEERA MagTri Qi2 MagSafe Şarj Cihazıyla tanışın ⚡

  • Qi2 Sertifikası: 15W hızlı kablosuz şarj özelliğiyle MagTri Kablosuz Şarj Cihazı, iPhone'unuz için optimize edilerek cihazınızın hızlı ve güvenli bir şekilde şarj edilmesini sağlar.
  • 3'ü 1 Arada Katlanabilir Tasarım: Bu şarj cihazı yalnızca güçlü değildir; aynı zamanda çok yönlüdür. Katlanabilir tasarımıyla ' APPLE Ailesi'nizi , iPhone'unuzu, Apple Watch'unuzu ve AirPods'unuzu aynı anda şarj etmek için mükemmeldir; birden fazla şarj cihazına gerek yoktur.
  • Gelişmiş Soğutma Teknolojisi: Aşırı ısınmadan mı endişeleniyorsunuz? Bu iPhone Kablosuz Şarj Cihazı, optimum şarj sıcaklıklarını korumak ve hem telefonunuzun hızını hem de pil sağlığını korumak için arka tarafında soğutma deliklerine sahiptir .
  • Kompakt ve Seyahat Dostu: İster iş gezisinde ister tatilde olun, MagTri'nin kompakt tasarımı onu ideal bir seyahat arkadaşı haline getirir. Hafiftir, taşıması kolaydır ve asla güçsüz kalmamanızı sağlar.

 

 

Peki hangi telefon Qi2 kablosuz şarjla uyumlu?

İşte Qi2'yi destekleyen tüm cihazların tam listesi.

  • iPhone 16 serisi: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max
  • iPhone 15 serisi:iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max
  • iPhone 14 serisi: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max
  • iPhone 13 serisi: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12 serisi: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

 

Qi2 MagSafe Şarj Cihazı
Qi2 MagSafe Şarj Cihazı

Sevgiyi Paylaşın ve %20 Tasarruf Edin! 🎉

iPhone 16 Pro Max ve ZEERA MagTri Qi2 MagSafe Şarj Cihazı hakkında heyecanlı mısınız? Bu blogu arkadaşlarınızla paylaşın ve alışverişinizde %20 indirimden yararlanmak için ödeme sırasında APPLE indirim kodunu kullanın. Yeni iPhone'unuzu tamamlayacak mükemmel aksesuarı kaçırmayın!

 

Lascia un commento