ZEERA 3 az 1-ben összecsukható utazási MagSafe vezeték nélküli töltőbe

AZ EGYETLEN TÁK ÉS TÖLTŐ SZÜKSÉGED ! | Zeera MagSafe iPhone tok és 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő

 

 

 A több kábellel való utazás fáradságos, gyakran frusztrációhoz vezet.

 

 Bemutatjuk a ZEERA MagFold 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőt , amely leegyszerűsíti az életét az iPhone és Android készülékek töltésével. Mielőtt belemerülne a vezeték nélküli töltőbe, ismerkedjen meg a ZEERA MagSafe kitámasztó tokkal gyűrűtartóval .

Olyan tokot keres, amely nem csupán védelmet nyújt? A ZEERA MagSafe Kickstand Case  a tökéletes megoldás. Ez a tok nem csak az iPhone 12, 13, 14, 15 vagy iphone 16 sorozatú telefonok robusztus védelmét biztosítja, hanem zökkenőmentesen illeszkedik a MagSafe-hez az egyszerű vezeték nélküli töltés érdekében.

 ZEERA MagSafe Kickstand tok 

Miért fogod szeretni:

Ezt a tokot úgy tervezték, hogy könnyebbé és stílusosabbá tegye az életét. Akár videókat streamel, akár videohívást folytat, vagy csak magával viszi telefonját, a ZEERA MagSafe Kickstand Case a tökéletes kiegészítő.

Frissítse iPhone-ját egy olyan tokkal, amely egyesíti a funkcionalitást, a stílust és a kényelmet. Ne maradjon le – szerezze be a magáét, és tapasztalja meg a különbséget! 🎉

 Lássuk most a ZEERA MegFold: 3 az 1-ben összecsukható utazási MagSafe vezeték nélküli töltőt iPhone 15, Apple Watch és AirPods készülékekhez 🎉

ZEERA 3 az 1-ben összecsukható utazási MagSafe vezeték nélküli töltőbe való befektetés kevesebb gondot és nagyobb kényelmet jelent. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern technológiai felhasználók igényeinek, biztosítva, hogy soha ne fogyjon le az akkumulátor élettartama, amikor a legnagyobb szüksége lenne rá.

 
Egyszerre 3 eszközt tölt fel: iPhone, Airpod és Apple óra
Mágneses vezeték nélküli töltőállványként működik.
Kompatibilis az összes Qi-kompatibilis mobiltelefonnal
USB-C tápellátással, amely kompatibilis az Apple áramforrásával

Véleményében megemlítette a ZEERA 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő egyetlen hátrányát : nem jár hozzá utazási adapter. De ne aggódj! A ZEERA a Magnetic Modular GaN fali töltőt kínálja beépített visszahúzható töltőkábellel, amely kompatibilis az iPhone 16, iphone 16Pro, iphone 16Pro Max, MacBook Pro és iPad Pro készülékekkel. Ez biztosítja, hogy folyamatosan áram alatt maradjon, bárhol is legyen.

 Szóval, érdemes megvenni őket?

 Szerezze meg a legjobb vezeték nélküli tartozékokat a Zeera Wireless -nél !  

😃Exkluzív 20% KEDVEZMÉNY Izgatottan várod, hogy kipróbálj néhány új vezeték nélküli kiegészítőt? Használja az Apple kódot a Zeera Wireless pénztárnál , és 20% KEDVEZMÉNYT kap vásárlására. Siess, ragadd meg ezt az ajánlatot, és élvezd a legjobb vezeték nélküli élményt! 

Nagy örömünkre szolgált, hogy a ZEERA termékei hogyan segítenek ennek a YouTubernak az életében. Szívmelengető tudni, hogy márkánk küldetése megvalósul. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! 🌟

További részletekért és a vásárláshoz látogasson el a ZEERA termékoldalára .  

Lascia un commento