Ασύρματος & Φορητός - ZEERA Wireless Charger

 ZEERA MegFold 3-in-1 Wireless Charger

Εξαιρετικός ασύρματος και φορητός φορτιστής για τις apple και όχι μόνο συσκευές σας. Μπορεί να φορτίσει όλα τα iphones που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, υποστηρίζει MagSafe για το iphone (ή με θήκη) και φορτίζει χωρίς πρόβλημα όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν Qi ασύρματη φόρτιση (τα περισσότερα smartphones). Μικρός, φορητός με πολύ καλή ποιοτική συσκευή. Αποτελεί ένα προϊόν το οποίο θα μπορούσα να έχει κατασκευάσει η Apple αλλά ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Αυτός ο εκπληκτικός φορητός φορτιστής Zeera 3-in-1 Foldable Travel MagSafe Wireless Charger είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να φορτίσετε τις συσκευές σας εύκολα και γρήγορα όπου κι αν βρίσκεστε! 📱💨

Το Zeera 3-in-1 Foldable Travel MagSafe Wireless Charger είναι ένας πραγματικά πρωτοποριακός φορτιστής που συνδυάζει την ασύρματη φόρτιση MagSafe με δύο θύρες USB-C, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα το iPhone σας, το Apple Watch σας και τα AirPods σας. Με τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό του, είναι εξαιρετικά εύκολο να το πάρετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε, εξασφαλίζοντας ότι οι συσκευές σας θα παραμείνουν φορτισμένες και έτοιμες για χρήση όποτε τις χρειάζεστε.

Αλλά περιμένετε, υπάρχει περισσότερο! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τον φορτιστή Zeera 3-in-1 Foldable Travel MagSafe Wireless Charger με επιπλέον έκπτωση 20% χρησιμοποιώντας τον κωδικό Apple κατά την ολοκλήρωση της αγοράς! Τι περιμένετε; Επωφεληθείτε της προσφοράς τώρα και απολαύστε την ασύγκριτη ευκολία και απόδοση του Zeera 3-in-1 Foldable Travel MagSafe Wireless Charger!

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τον καλύτερο φορτιστή για τις Apple συσκευές σας! Πηγαίνετε τώρα στο Zeera 3-in-1 Foldable Travel MagSafe Wireless Charger και επωφεληθείτε από την προσφορά ενώ ακόμα υπάρχει! 🎉🛍️

Video credit:@istream

Leave a comment