Zeera MagSafe Charger for iPhone 16 Pro Max

Körülbelül egy hónap az iPhone 16 2024-es megjelenéséig! 😍 Elindult a visszaszámlálás! Már csak egy hónap van hátra az iPhone 16 Pro Max és az iOS 18 béta várva várt megjelenésétől.

 

Az iPhone 16 pletykák akkumulátora: mit tudunk eddig? 

Az iPhone megjelenési dátumának közeledtével a pletykák kavarognak. A karcsúbb dizájntól a még jobb kameráig az iPhone 16 sorozat remekműnek ígérkezik. Egy pletyka azonban mindenkit különösen izgatott: az iPhone 16 akkumulátora és töltési képességei várhatóan jelentős ugrást tesznek előre. Képzelje el a hosszabb akkumulátor-élettartamot és a gyorsabb töltési sebességet, így készüléke megbízhatóbb, mint valaha!

 

iPhone 16 akkumulátor élettartama VS. iPhone 15 akkumulátor élettartama🔍

iPhone 16 Pro Max VS. iPhone 15 Pro Max

 

Az iPhone 16 Pro Max-ra való felkészülés során kulcsfontosságú , hogy a megfelelő MagSafe-tartozékokkal rendelkezzen . A ZEERA MagTri úgy lett kialakítva, hogy lépést tartson a legújabb technológiával, és zökkenőmentes vezeték nélküli töltési élményt kínál, amely egyszerre hatékony és kényelmes.

ZEERA Qi2 MagSafe Charger

ZEERA MagTri Qi2 MagSafe Charger

The Premium 3-in-1 Portable Travel Charger with 15W Wireless Output

Shop Now

Ismerje meg a ZEERA MagTri Qi2 MagSafe töltőt iPhone 16 Pro Max készülékéhez ⚡

  • Qi2-tanúsítvány: A 15 W-os gyors vezeték nélküli töltési lehetőségekkel a MagTri vezeték nélküli töltőt iPhone-jához optimalizálták, így az eszköz gyorsan és biztonságosan töltődik.
  • 3 az 1-ben összecsukható kialakítás: Ez a töltő nem csak erős; ez is sokoldalú. Összecsukható kialakításának köszönhetően tökéletes az „ APPLE Family ”, az iPhone, az Apple Watch és az AirPods készülékek egyszerre történő töltéséhez – nincs szükség több töltőre.
  • Fejlett hűtési technológia: Aggaszt a túlmelegedés? Ez az iPhone vezeték nélküli töltő hűtőnyílásokkal rendelkezik a hátoldalon, hogy fenntartsa az optimális töltési hőmérsékletet, védve a telefon sebességét és az akkumulátor állapotát.
  • Kompakt és utazásbarát: Akár üzleti úton, akár vakáción van, a MagTri kompakt kialakítása ideális útitárssá teszi. Könnyű, könnyen csomagolható, és biztosítja, hogy soha ne maradjon áram nélkül.

 

 

Tehát melyik telefon kompatibilis a Qi2 vezeték nélküli töltéssel?

Itt található a Qi2-t támogató eszközök teljes listája.

  • iPhone 16 sorozat: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max
  • iPhone 15 sorozat: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max
  • iPhone 14 sorozat: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max
  • iPhone 13 sorozat: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12 sorozat: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

 

Qi2 MagSafe töltő
Qi2 MagSafe töltő

Oszd meg a szeretetet és spórolj 20%-ot! 🎉

Izgatott az iPhone 16 Pro Max és a ZEERA MagTri Qi2 MagSafe töltő miatt? Oszd meg ezt a blogot barátaiddal, és használd az APPLE kedvezménykódot a pénztárnál, hogy 20% kedvezményt kapj vásárlásodból. Ne hagyja ki a tökéletes kiegészítőt új iPhone-ja kiegészítéséhez!

Leave a comment