ZEERA MagTri Qi2 MagSafe-Ladegerät

 

iPhone 15 Pro'dan iPhone 16 Pro'ya yükseltme yapıp yapmayacağınızı değerlendirirken bu iki model arasındaki temel farkları değerlendirmek önemlidir. 2024'teki iPhone 16 lansman etkinliğine yaklaşırken heyecan artıyor! iPhone 16 Pro'nun çıkış tarihi yaklaşırken özellikleri ve yükseltmeleri hakkında söylentiler dolaşıyor.

Bu karşılaştırma, en son iPhone'un yükseltmeyi haklı çıkaracak yeterli iyileştirmeler sunup sunmadığını belirlemenize yardımcı olacaktır.

iPhone 15 Pro ve iPhone 16 Pro: En Son Söylentiler ve Yükseltmeler Karşılaştırıldı

1, İşlemci  ve  Performans

Not :

  • iPhone 15 Pro, Geekbench 6 kriterlerine göre sağlam performans sunan A17 Pro işlemciye sahiptir.
  • iPhone 16 Pro'nun, tek çekirdek performansında kayda değer bir iyileşme sergileyen A18 Pro işlemciyle donatılması bekleniyor, ancak çok çekirdekli performansı hala bazı Android amiral gemisi çiplerinin (Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 gibi) gerisinde kalabilir.

 

2, Kamera

Not :

  • iPhone 15 Pro'nun kamera sistemi zaten güçlüdür ve birden fazla çekim modunu ve işlevini destekler.
  • iPhone 16 Pro'nun kamera sistemini daha da geliştirmesi bekleniyor ancak sensör türü ve diyafram boyutu gibi spesifik ayrıntılar resmi duyuruyla açıklanacak.

 

3, Ekran

Not :

  • iPhone 15 Pro, yüksek yenileme hızlarına ve çeşitli ekran teknolojilerine sahip mükemmel bir ekrana sahiptir.
  • iPhone 16 Pro'nun ekran boyutunu büyütmesi ve daha da iyi bir görsel deneyim için potansiyel olarak yeni ekran teknolojilerini ve yenileme hızı ayarlarını benimsemesi bekleniyor. Ancak bunlar şu anda beklenen değerlerdir ve spesifik ayrıntılar resmi olarak açıklanacaktır.

 

    Satın alabileceğiniz en iyi MagSafe aksesuarları: 

    ZEERA SuVolt Gen5 Qi2 Car Charger

    ZEERA SuVolt Gen5 Qi2 Car Charger

    The Best Active Cooling MagSafe Charger with 15W Wireless Output

    Shop Now

     

    Bu bataklığı paylaş

    iPhone 16 Pro'ya Yükseltmeye Değer mi? Bu karşılaştırmayı yararlı bulduysanız, başkalarının bilinçli bir karar vermesine yardımcı olmak için lütfen bu blogu paylaşın. Bu kılavuzun ihtiyaçlarınız için doğru iPhone'u seçmenize yardımcı olacağını umuyoruz!

    Sınırlı süreli indirimimizle %20 indirim kazanın  ! 🎉 İnanılmaz indirimlerden yararlanmak için ödeme sırasında APPLE indirim kodunu kullanın  . Size en uygun ürünü bulmak ve satın almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

     

    Deja un comentario