ZEERA MagTri Qi2 Foldable MagSafe Charger

Az APPLE WWDC  2024  nem volt más, mint izgalmas, mivel az Apple bemutatta az iOS 18-at, az erőteljes operációs rendszer legújabb frissítését. Mivel az iPhone 16 és iOS 18 hivatalosan 2024 szeptemberében jelenik meg, izgalom van a levegőben! Az Apple rajongói mindenhol alig várják, hogy megtapasztalják az új funkciókat és fejlesztéseket. Mielőtt azonban belevágna, nézzük meg közelebbről, mit kell tudnia a frissítés előtt

Frissítés előtt: Milyen eszközök támogatják az iOS 18-at?

  • iPhone 16 sorozat :  iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max.
  • iPhone 15 sorozat : iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max.
  • iPhone 14 sorozat : iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max.
  • iPhone 13 sorozat : iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12 sorozat : iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max.
  • iPhone 11 sorozat : iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max.
  • Régebbi zászlóshajó modellek : iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR.
  • iPhone SE sorozat : iPhone SE (2. generáció) és iPhone SE (3. generáció).

 

Hogyan készítsük fel iPhone-ját az iOS 18 frissítése előtt?

Az iPhone 16 Pro Max felkészítése a legújabb iOS 18 frissítésre kulcsfontosságú a zökkenőmentes átállás érdekében. A következőket kell tennie:

 

  1. Biztonsági másolat készítése adatairól : A frissítés előtt mindenképpen készítsen biztonsági másolatot fontos adatairól, például fényképekről, üzenetekről és alkalmazásokról. Használja az iCloudot vagy az iTunes-t az adatok biztonsága érdekében.  (Beállítások > Apple ID > iCould Backup)

  2. Kompatibilitás ellenőrzése : Az inkompatibilitási problémák elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy eszköze kompatibilis-e az új iOS-verzióval.  (Beállítások > Általános > iPhone tárhely)

  3. Elegendő akkumulátor és hely biztosítása : Töltse fel eszközét legalább 50% -ra , és gondoskodjon arról, hogy elegendő tárhely legyen a frissítéshez. Ideális esetben a frissítés során csatlakoztassa az áramforráshoz.

  4. Stabil Wi-Fi kapcsolat : A megszakítások elkerülése érdekében használjon stabil Wi-Fi kapcsolatot a frissítés letöltéséhez és telepítéséhez.

  5. Kapcsolja ki a nem használt alkalmazásokat : Zárja be a szükségtelen alkalmazásokat, hogy memóriát szabadítson fel, és csökkentse az esetleges hibákat a frissítési folyamat során.

  6. Frissítés megbízható módszerekkel : A frissítés végrehajtásához használja az eszköz hivatalos beállításait (Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés) vagy a számítógépén lévő iTunes alkalmazást. Kerülje a nem hivatalos vagy harmadik féltől származó szoftvereket.

  7. Felkészülés az állásidőre : Várhatóan az eszköz egy rövid ideig nem lesz elérhető a frissítési és újraindítási folyamat során.

  8. Érdemes tudni  : Az iOS 18 elakadt a Frissítés előkészítése alatt? Gyors és egyszerű javítási útmutató

Mennyi ideig tart egy iOS frissítés?

Az iOS 18 béta verzióra való frissítéshez szükséges idő internetsebességétől és eszközétől függően változhat. Általában körülbelül 20-40 percet vesz igénybe az elejétől a végéig, beleértve a letöltést és a telepítést is. A kezdeti kiadás során azonban előfordulhat, hogy a szerverek foglaltak lehetnek, így a folyamat tovább tarthat.

ZEERA Qi2 MagSafe Charger

ZEERA MagTri Qi2 MagSafe Charger

The Premium 3-in-1 Portable Travel Charger with 15W Wireless Output

Vásároljon most

Következtetés

Miközben izgatottan várjuk az iPhone 16 Pro 2024-es megjelenési dátumát, egyértelmű, hogy az iOS 18 béta izgalmas új funkciókat hoz, amelyeket nem szeretne kihagyni. Ha gondoskodik arról, hogy eszköze kompatibilis, megfelelően felkészüljön, és megértse a frissítési folyamatot, akkor készen áll arra, hogy élvezze az iOS 18 által kínált összes szolgáltatást. Ha túl izgatott a várakozáshoz, tartsa szemmel az iOS 18 bétaverzióját, hogy korai ízelítőt kapjon a jövőből!

 

Oszd meg ezt a blogot

Szia tech-rajongók és az Apple szerelmesei! 🎉Használja az exkluzív " APPLE " kedvezménykódot a pénztárnál, hogy 20% KEDVEZMÉNYben részesüljön💰

Fedezze fel iPhone 16 Pro Max készülékének tökéletes töltőtársát a Zeera MagSafe töltőjével ! 🔋✨

Nemcsak karcsú és stílusos kialakítást kínál, amely zökkenőmentesen kiegészíti eszközét, hanem a MagSafe technológia erejét is kihasználja , hogy gyors, biztonságos és problémamentes töltési élményt nyújtson. 💪

 

コメントを残す