iPhone 16, Apple Watch ve AirPods için 3'ü 1 Arada Katlanabilir Seyahat MagSafe Kablosuz Şarj Cihazı

İHTİYACINIZ OLAN TEK KUTU VE ŞARJ CİHAZI ! | Zeera MagSafe iPhone Kılıfı ve 3'ü 1 arada Kablosuz Şarj Cihazı

 

 Hem iPhone'ları hem de Android cihazlarını şarj ederek hayatınızı kolaylaştıran ZEERA MagFold 3'ü 1 Arada Kablosuz Şarj Cihazıyla tanışın . Kablosuz şarj cihazına geçmeden önce ZEERA MagSafe Halka Tutuculu Destek Kılıfı ile tanışın .

Korumadan daha fazlasını sunan bir kılıf mı arıyorsunuz? ZEERA MagSafe Destek Kılıfı  mükemmel çözümünüzdür. Bu kılıf yalnızca iPhone 12, 13, 14,15 veya iPhone 16 seriniz için sağlam koruma sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kolay kablosuz şarj için MagSafe ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir.

 ZEERA MagSafe Destek Kılıfı 

Neden Onu Seveceksiniz:

Bu kılıf hayatınızı kolaylaştırmak ve daha şık hale getirmek için tasarlandı. İster video akışı yapıyor olun, ister görüntülü arama yapın, ister telefonunuzu yanınızda taşıyor olun, ZEERA MagSafe Destek Standı Kılıfı mükemmel bir aksesuardır.

iPhone'unuzu işlevsellik, stil ve rahatlığı bir araya getiren bir kılıfla yükseltin. Kaçırmayın; bugün kendinizinkini alın ve farkı deneyimleyin! 🎉

 Şimdi ZEERA MegFold'a geçelim : iPhone 15, Apple Watch ve AirPods için 3'ü 1 Arada Katlanabilir Seyahat MagSafe Kablosuz Şarj Cihazı 🎉

ZEERA 3'ü 1 Arada Katlanabilir Seyahat MagSafe Kablosuz Şarj Cihazına yatırım yapmak , daha az sorun ve daha fazla rahatlık anlamına gelir. Modern teknoloji kullanıcısının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış olup, en çok ihtiyaç duyduğunuz anda pil ömrünüzün asla tükenmemesini sağlar.

 
Aynı anda 3 cihazı şarj eder: iPhone'unuz, Airpods'unuz ve Apple watch'unuz
Manyetik kablosuz şarj standı olarak da kullanılabilir
Tüm Qi özellikli cep telefonlarıyla uyumludur
Apple güç kaynağınızla uyumlu USB-C ile çalışır

İncelemesinde ZEERA 3'ü 1 arada Kablosuz Şarj Cihazının tek dezavantajından bahsetti : seyahat adaptörüyle birlikte gelmiyor. Ama endişelenme! ZEERA , iPhone 16, iphone 16Pro, iphone 16Pro Max, MacBook Pro ve iPad Pro ile uyumlu, dahili geri çekilebilir şarj kablosuna sahip Manyetik Modüler GaN Duvar Şarj Cihazını sunar . Bu, nerede olursanız olun gücün açık kalmasını sağlar.

 Peki onları satın almalı mısın?

 En İyi Kablosuz Aksesuarları Zeera Wireless'tan Alın !  

😃Özel %20 İNDİRİM İndirimi Bazı yeni kablosuz aksesuarları denemek için heyecanlı mısınız? Zeera Wireless'ta ödeme yaparken Apple kodunu kullanın ve satın alma işleminizde %20 İNDİRİM kazanın. Acele edin, hemen bu teklifi yakalayın ve en iyi kablosuz deneyiminin tadını çıkarın! 

ZEERA ürünlerinin bu YouTuber'ın hayatına nasıl yardımcı olduğunu görmek bizi çok mutlu etti . Markamızın misyonunun yerine getirildiğini bilmek çok sevindirici. Kendisine acil şifalar diliyoruz! 🌟

Daha fazla ayrıntı ve satın alma işlemi için ZEERA ürün sayfasını ziyaret edin .

コメントを残す